VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Türelmetlen és bunkó autósok rémisztgetik a tanulóvezetőket


SOS Mobilgumis
hirdetés

Az oktatók szerint pár másodperces várakozás miatt is képesek dühöngeni vagy az autójukból kiszállva ordítani a tanulóvezetővel a rutinosabb sofőrök.

Dudálnak, villogtatnak, öklüket rázzák az autósok, ha úgy érzik, hogy nem elég gyors, vagy nem elég ügyes a tanulóvezető – erre panaszkodnak az autósoktatók az RTL Híradó szerint.

Néhány autós sokszor akkor is elveszíti a türelmét, ha a kezdő sofőr betartotta a KRESZ-szabályokat. És pont a szabálytalankodó autósok egyébként a legtürelmetlenebbek – vélik az oktatók. Nem állnak meg stoptáblánál, szabálytalanul parkolnak, a zebrán pedig simán elhajtanak az oktatójármű mellett, ha az megáll átengedni egy gyalogost – sorolta Zsohár János szakoktató.

Horváth László 41 éve oktat, és mindig azt tanítja, hogy zöld lámpánál lehet elindulni. Nemrég egy szabálytalankodó autó már a sárga lámpánál nyomta a gázt, dühös lett, hogy nem tudott hamarabb elindulni és feltépte az oktatójármű oldalát. Azért nem történt nagyobb inzultus, mert sikerült az ajtót behúzni és lezárni, de a tanuló remegett a félelemtől – mondta.

Takács Péter motorkerékpáros oktató úgy tartja szemmel tanítványait, hogy közvetlenül mögöttük megy autóval, de ez nem mindig sikerül, mert sokszor eléjük vágnak. Néhány másodperc várakozásnál is türelmetlenek, nyomják két kézzel a dudát.

Az oktatók szerint hiába tanítják szabályos közlekedésre a tanulóvezetőket, ha ők a forgalomba kikerülve egészen más elvárásokkal szembesülnek.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170721_turelmetlen_es_bunko_autosok_remisztgetik_a_tanulovezetoket

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Cégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?