Hirdetés

Hírek
Tüntetés miatt lezárásokra és fennakadásokra készüljetek ma az Andrássy úton és környékén
Tüntetés miatt lezárásokra és fennakadásokra készüljetek ma az Andrássy úton és környékén
Hirdetés

Demonstráció miatt péntek délután és este a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér útvonalon korlátozásokra kell számítani, amelyek a közösségi közlekedést is érintik – hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint előreláthatólag 17 óra és 18.15 között szakaszosan és időszakosan lezárják a gépjárműforgalom elől az Andrássy utat, a József Attila utcát és a Széchenyi István teret.

A 105-ös és a 178-as buszok várhatóan 16.50 és 18.15 között módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Bajcsy-Zsilinszky út-Podmaniczky utca útvonalon járnak. Előreláthatólag 18 és 20 óra között (a József Attila utca és a Széchenyi István tér lezárásakor) a buszok a Kossuth Lajos utca-Astoria-Károly körút útvonalon járnak – írták.

Hirdetés

A Dózsa György út Szondi utca és Benczúr utca közötti szakaszának lezárásakor – előreláthatólag 16.50 és 17.20 között – az érintett járatok terelve közlekednek: a 20E autóbusz a Dózsa György út helyett az Ajtósi Dürer sor-Hungária körút útvonalon; a 30-as, a 30A, a 230-as busz és a 79M trolibusz a Dózsa György út helyett a Városligeten keresztül, a Zichy Mihály út-Hermina út-Állatkerti körút útvonalon; a 75-ös trolibusz az Ajtósi Dürer sor-Hermina út-Állatkerti körút útvonalon jár.

A tüntetés idején a keresztirányú forgalmat a rendőrség szabályozza, ezért az M3-as metrópótló busz, a 4-es és a 6-os villamosok, a 9-es, a 15-ös, a 115-ös autóbuszok, a 70-es, a 72M, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibuszok közlekedésében is lehetnek fennakadások – közölte a BKK

Forrás: MTI

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x