Hirdetés

Gondolkodtató
Trükkös csaló verte át a véletlenül károkozó autóst
Trükkös csaló verte át a véletlenül károkozó autóst
Hirdetés

Áruházi parkolóban lett csalás áldozata egy férfi 2023. szeptember 14-én, Orosházán.

Vásárolni készült, le akarta állítani az autóját, de miközben beállt egy helyre, véletlenül meghúzta a mellette várakozó kocsit. Még ki sem szállt, egy férfi már kopogott is az ablakon és előadta neki, hogy a testvére kocsijában okozott kárt.

Ráadásul az autót nemrég vették és nagyon drága lesz megcsináltatni. A hibázó autós rögtön felajánlotta, hogy a biztosítóján keresztül rendezi a javítás költségét, de az idegen ragaszkodott hozzá, hogy készpénzben oldják meg mindezt.

Hirdetés

Végül 270 ezer forintot fizetett, de kiderült, hogy valójában nem is a károsultnak, csupán egy szemtanúnak. Nem sokkal később ugyanis a károkozó autós felesége meglátta, hogy az egyik internetes közösségi oldalon a sérült kocsi tulajdonosa keresi a másik felet, akivel rendezhetné a kárát.

A férfi azonnal jelentkezett a valódi károsultnál és feljelentést tett a rendőrségen. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei kiderítették, hogy kinek fizetett és a 40 éves orosházi férfi ellen csalás miatt büntetőeljárást indítottak. A történtek rendőrségi vizsgálata befejeződött, az ügy iratait a nyomozók vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségre.

Borítóképünk illusztráció: Tettlegességig fajult egy ferdén parkolás Veszprémben

Tettlegességig fajult egy ferdén parkolás Veszprémben


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés