Hírek
VIDEÓ: Törött szélvédő miatt akarták megállítani – Üldözés lett belőle
VIDEÓ: Törött szélvédő miatt akarták megállítani – Üldözés lett belőle
Hirdetés

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság gépkocsizó járőrei 2024. január 2-án éjszaka a Ráday Gedeon utcán figyeltek fel egy törött szélvédővel közlekedő autóra. Meg akarták állítani, de vezetője a járőrkocsi fény- és hangjelzése ellenére továbbhajtott.

Menekülése közben áthajtott piros lámpán, záróvonalon, figyelmen kívül hagyott kötelező haladási irány és behajtani tilos táblákat, és mellékutcákban próbált egérutat nyerni. Az autó a Frangepán utcában állt meg, ahol vezetője és egyik utasa egy házba menekültek be, ahonnan a rendőrök többszöri felszólítására sem voltak hajlandóak előjönni.

A rendőrök a közben a helyszínre érkező erősítéssel körülvették az ingatlant, majd a házban elfogták a két fiatalt.

Az autót vezető 25 éves férfinak nem volt érvényes vezetői engedélye, ezért szabálysértési őrizetbe vették, és a menekülés közben elkövetett közlekedési szabálytalanságok miatt is eljárás indult ellene. A rendőrök bevonták a biztonságos közlekedésre műszakilag alkalmatlan gépkocsi forgalmi engedélyét.

A sofőr öccséről is kiderült, hogy miért menekült: a 19 éves férfi ellen a bíróság közrend és közbiztonság elleni bűncselekmények miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették. – közölte a police.hu

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés