Hirdetés

Gondolkodtató
Törleszteni akart a motoros, nem is sejtette, mi történik ezután – videó
Törleszteni akart a motoros, nem is sejtette, mi történik ezután – videó
Hirdetés

Egy sokszor látott kakaskodást vett fel egy autós fedélzeti kamerája, a dolog viszont nagyon rossz irányt vett.

Számos olyan videót lehetett már látni, amikor az autós és a motoros a forgalomban próbálja – nem túl finom eszközökkel – rendezni a nézeteltérésüket. Ilyenkor jön általában az, hogy a motoros leveri az autó tükrét, az autós pedig rányitja az ajtót a motorosra, ezúttal azonban csúnyán elfajultak a dolgok.

Az alábbi jelenetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette a kaliforniai Santa Clarita közelében lévő autópályán. A felvételen jól látni, ahogy a szürke autó mellé érő motoros egyszer csak megpróbál belerúgni a kocsi oldalába. A sofőr bosszúból egy hirtelen mozdulattal a motorosra húzta a kormányt, aki így majdnem elesett.

Ekkora sebességnél azonban az autós már nem tudta egyenesbe hozni a kocsit, elvesztette uralmát a jármű felett, ami így a forgalmat elválasztó betonelemeknek csapódott, majd odalról egy pickupnak rohant, ami a tetejére landolva állt meg.

A videóban jól látni, hogy a motoros nem állt meg, ezért a rendőrség cserbenhagyás miatt körözi a férfit. Az eset előzménye a beszámolók szerint az volt, hogy a szürke szedán sofőrje autójával bevágott a motoros elé – a felvétel készítője pedig ezért kapcsolta be a kamerát.

A pickupban ülő sofőrt kórházba kellett szállítani, de a beszámolók szerint nem esett komolyabb baja, hamar fel fog épülni.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170624_mototos_video_baleset_autopalya


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés