Hirdetés

Hírek
Tömegbaleset történt az M1-esen, de máshol sem egyszerű a helyzet
Tömegbaleset történt az M1-esen, de máshol sem egyszerű a helyzet
Hirdetés

Több autó karambolozott hétfő délután az M1-es autópályán, a torlódás több kilométeres. Erős a forgalom Budapest felé az M3-as és az M7-es autópályán is.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatánál – közölte az Útinform hétfőn délután a honlapján. Mint írták, több autó karambolozott. A 68-as kilométernél ismét két sáv járható, de a kialakult több kilométeres torlódás csak lassan oszlik.

Hirdetés

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy a ráfutásos balesetben 6 személygépkocsi ütközött össze.

Sokan tartanak a főváros felé az M3-as autópályán is. Emiatt Hatvan és Budapest között szakaszos torlódásokra és megnövekedett menetidőre készüljenek az arra közlekedők.

Erős a forgalom Budapest felé az M7-es autópályán is. A Kőröshegyi völgyhídnál kialakított terelés előtt, Balatonvilágos és Székesfehérvár között, illetve Martonvásár és Budapest között torlódásra kell számítani.

Hirdetés

Továbbá két autó karambolozott az 58-as főúton, Pogány térségében. A 7-es kilométernél a fél útpályát lezárták. A 84-es főúton, Sárvár és Káld között is baleset történt. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A 82-es főúton egy személygépkocsi és egy busz ütközött össze. A 13-as kilométernél az utat lezárták és a forgalmat önkormányzati utakra terelik.

Az M43-ason is súlyos baleset történt!  Egy személygépkocsit kamionnal Maroslele határában. A balesetben a személyautó vezetője meghalt.

Borítókép: MTI/Donka Ferenc – M43 baleset.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés