Dashcam
VIDEÓ: Tömegbaleset lett majdnem az acsarkodásból az M3 bevezetőn
VIDEÓ: Tömegbaleset lett majdnem az acsarkodásból az M3 bevezetőn
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, az M3 bevezető szakaszán, az időbélyegzőn látható időpontban.

Döbbenten néztük elsőre a felvételt, hiszen a Mercedes és a furgon találkozása ragadja meg igazán a tekintetet ennél a videónál.

Rá is kérdeztünk olvasónknál, aki nyilván az eset szemtanúja is volt, hogy összeért-e a két jármű. A következő választ kaptuk, ami után a videót újra megnézve bizony érthetővé vált, hogy miért is történt meg ez az eset:

Így utólag megnézve szerintem biztos összeértek, eléggé „lepattantak” egymásról. De a legnagyobb gond itt a büntetőfékezés, mert az a probléma forrása.

– írta meg olvasónk.

És valóban látszik, hogy a fekete autó fékez egyet, aminek hatására a furgon a középső sávba rántja a kormányt. Ugyanakkor, hogy mindenki továbbhaladt, megkérdőjeleződik, hogy egyáltalán történt-e bármilyen káresemény… Friss híreink itt.

Hirdetés

FRISSÍTÉS: (reagálás néhány kommentre)

Egy percig nem gondoltuk és nem is utaltunk rá, hogy a Mercedes sofőrje büntetőfékezett volna. A másik, külső sávban, elől haladó fekete autós indokolatlannak tűnő fékezése miatt utaltunk ilyesmire, aminek hatására a furgon sofőrje beránthatta középre. – persze ez is csak egy vélemény.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés