Hirdetés

Forgalmi rend változás
Több olvasónkat is megbüntették: Változás a városligetben!!!
Több olvasónkat is megbüntették: Változás a városligetben!!!
Hirdetés

Több olvasónk is jelezte, hogy a városligeti Konrad Adenauer úti parkolóban megbüntették, mert friss a változtatás. Ugyanis erre a területre egy új tábla alapján már nem hajthattok be!

Ezt éberen figyelik is és szorgalmasan büntetnek érte.

A mai napon a Városligeti ( Pántlika előtti parkolóba, Konrad Adenauer út) parkolóban megbüntettek , mert behajtottam a behajtani tilos jelzés ellenére a parkolóba.

Ebben a parkolóban már tilos parkolni. Sajnos ha a Hermina út páratlan oldalán, vagyis az Ajtósi felöl jössz, akkor nem látni a táblát, mivel ferdén rakták ki.

Több autós is így járt, mint mi, 30.000 Ft-os büntetést kaptunk. Ha lehet, akkor osszátok meg a hírt, hogy mások ne járjanak így.

Csatolok képet hozzá, hogy lássátok, mennyire nem észrevehető a tábla, pirossal bekarikáztam a táblát, amit a forgalom miatt is nehéz észrevenni, hiszen figyelsz a gyalogosra, biciklisre, többi autóra.

Olvasónk fotója

– írta meg egyik olvasónk.


Mástól is kaptunk levelet:

” Tegnap sajnos belefutottam egy célzottnak tűnő bírságolásba a Városligetben. Erre szeretném Rajtatok keresztül felhívni a figyelmet.

Az eset a Konrad Adenauer úti parkolóban történt, mellékelek róla fotókat.

A helyszín:

Google Maps

Az utcába a Zichy Mihály útról lehet behajtani, a kereszteződés után a Zichy Mihály úton behajtani tilos tábla volt eddig.

Régi állapot / Google Maps

Ezt a táblát helyezték át a parkoló kereszteződése elé, így, aki behajt a parkolóba, „Mindkét irányból behajtani tilos jelzőtábla figyelmen kívül hagyása” jogcímen kap büntetést.

Az új tábla / Olvasónk fotója
Hirdetés

A parkoló mellett van a KRESZ pálya és az új futópálya, aki ide jön, eddig itt állt meg (mint mi is). Rutinból mentem, ezért nem figyeltem a táblákat.

A parkolót viszont nem zárták le, a bejáratánál nem volt semmilyen figyelmeztető tábla, kordon, szalag, lezárás. A közterület felügyelők pedig ahelyett, hogy figyelmeztetik az embert (mint pl. a rakpartok lezárásánál), hogy ide már nem lehet behajtani, egyből végig büntettek mindenkit.

A tábla áthelyezése látszólag nem indokolt, a környéken semmi nem változott.

Emellett a parkoló bejáratnál új felfestések is voltak, ez sem utalt annak lezárására.

Nem a büntetés kifizetése alól szeretnék kibújni, mert tényleg bementem a területre a tiltó tábla ellenére, de az egész módja nagyon felháborító és egyben elszomorít is. ”

– írta meg egy másik olvasónk.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés