Hirdetés
Hírek
Térfigyelő rögzítette, hogy kiég egy autó az M0-son,
Térfigyelő rögzítette, hogy kiég egy autó az M0-son,
Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt az M0-s autóúton egy családi egyterű lehúzódott a leállósávra, miután megállt, nem sokkal később füstölni kezdett a jármű, majd lángra is kapott. Ebben a szomorú helyzetben viszont jó volt látni, ahogy egy kamionos és autósok is azonnal megálltak, hogy megpróbáljanak segíteni a bajbajutottaknak. Azt is fontos megemlíteni, hogy akik megálltak, rögtön a szalagkorláton túl indultak el a lángoló autó felé.

A hatóságokat rögtön értesítették, a Katasztrofavedelem munkatársai pedig bár rövid időn belül kiértek, de már nem tudták megmenteni a járművet.

Az autó teljesen kiégett és még a burkolatban is több százezeres kár keletkezett, így annak nyomainak eltüntetése, majd később a javítása is a szigetszentmiklósi kollégáinkra hárult.

Ha bármikor bajbajutott autóstársakat láttok a pályákon, tegyetek úgy, ahogy a felvételeken is láttátok: ha megálltok, húzódjatok le a leállósáv külső szélére, kapcsoljátok be a vészvillogót, legyetek a szalagkorláton túl és persze legyen mindenkin láthatósági mellény is. Ha nem tudtok megállni, akkor is tudtok segíteni: hívjátok a 112-es segélyhívó számot!

Vigyázzunk egymásra, figyeljünk a többi közlekedőre!

Hirdetés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája