Hirdetés

Gondolkodtató
Térfigyelő rögzítette a halálos balesetet Amerikában. A sofőr hazamenekült Kínába, ami nem kis probléma a felelősségre vonás tekintetében
Térfigyelő rögzítette a halálos balesetet Amerikában. A sofőr hazamenekült Kínába, ami nem kis probléma a felelősségre vonás tekintetében
Hirdetés

Halálos balesetet okozott egy nő, aki több mint 160 kilométer/órával repesztett a sportuatójával Washington állam autópályáján. Az incidenst megörökítette a térfigyelő kamera.

A sofőr gyorshajtás közben elveszítette az irányítást a Porsche felett, ami a levegőbe repült, miután nekiütközött egy fémkorlátnak, majd az árokba csapódott. A baleset következtében az autó utasa a helyszínen életét vesztette – írja a TMZ, szúrta ki az Index.

A 26 éves sofőrt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg, az ügyben eljáró bíró pedig elfogatóparancsot adott ki ellene.

A Porsche 27 éves utasa meghalt, míg a sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet – bevitték ugyan a kórházba, de hamar hazaengedték őt. A páros pontos kapcsolata egyelőre nem tisztázott.

Hirdetés

A bírósági dokumentumok szerint a fiatal járművezető nem volt együttműködő a rendőrséggel, és Kanadát érintve hazaszökött Kínába.

Ezen a ponton komoly akadályba ütközött az amerikai igazságszolgáltatás: Kína ugyanis nem rendelkezik kiadatási szerződéssel az Egyesült Államokkal, ami megakadályozza, hogy Peking átadja a sofőrt Washingtonnak.

Amennyiben erre mégis sor kerül, a felelőtlen járművezető több évre börtönbe kerülhet a tengerentúlon.

Hirdetés

A TMZ fotókat is közölt.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés