Hírek
Teljes döbbenet: Nekiment a Völgyhídon, majd elément és megint
Teljes döbbenet: Nekiment a Völgyhídon, majd elément és megint
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt.

„2024.06.12-én Debrecenből igyekeztem Olaszországba vissza dolgozni, de sajnos csak a Kőröshegyi völgyhídig jutottam el, onnan vissza kellett fordulnom…

Három hónapja vásárolt (nem új, csak számomra, ám de hibátlan) Audimban, a Kiát vezető sofőr kétszer is ütközött és így egy laza 1.5-2 millió forintos kárt okozott.

A közútkezelők szerencsére azonnal ott voltak a baleset után, és a belső sávot mögöttem le is zárták így biztosítva a helyszínt, aztán pár perc múlva már a rendőrök is kint voltak.

A sofőr a helyszínen elismerte a felelősséget, helyszíni bírságot megfizette, szondát fújtak vele, ami semmit nem mutatott, de olyan zavart volt az úr, hogy nem zárom ki azt, hogy bármi más befolyása alatt állt, amire már soha nem derül fény. Ügy lezárva a helyszínen. Várom hogy a biztosítója mit reagál majd…”

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

NEKIMENT egyszer a Völgyhídon, de ennyivel nem úszta meg a vétlen sofőr

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/teljes-dobbenet-nekiment-a-volgyhidon-majd-element-es-megint FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés