Hirdetés

Gondolkodtató
Taxiban lett rosszul a kismama. A kórházig rendőri felvezetést kért a taxis, aki most a gyermek keresztapja lett – VIDEÓ
Taxiban lett rosszul a kismama. A kórházig rendőri felvezetést kért a taxis, aki most a gyermek keresztapja lett – VIDEÓ
Hirdetés

Az akkor még átlagosnak indult júniusi napon – 2021-ben -, Csepelre hívott egy taxit, az akkor 5. hónapjában járó kismama, Hanna és párja, Ricsi. Tették ezt abból az okból, hogy kivizsgálásra menjenek be egy budapesti kórházba.

Útjuk sajnos a belváros felé nem zajlott le eseménytelenül. A keletinél – máig nem ismert okokból – Hanna váratlanul rosszul lett és eszméletét vesztette a taxiban, amit a Joker becenévvel taxizó – melyre taxijának rendszáma is utal – Lány Róbert vezetett.

A már büszke Keresztapa

A hirtelen pánikban természetesen azonnal segítséget kért Robi, aki máig élénken emlékszik vissza arra a napra, mivel a segítségkérésnek az eredménye egy rendőri felvezetés lett egészen a kistarcsai Flór Ferenc kórházig.

A felvezetésről készült videót Robi telefontartóba helyezett készüléke rögzítette, melyből kaptunk a cikkhez némi ízelítőt, mert fontos, hogy lássátok, hogy hogyan zajlik egy ilyen eset.

Hirdetés

A történet oldalunk szempontjából óriási tanulsága az, hogy bizony a „rendőri felvezetés” fogalma életveszély esetében sokszor abszolút indokolt lehet és amennyiben erre indokoltan rászorultok, akkor a magánakciós, forgalomban történő életveszélyes manőverekkel ne rontsatok esetlegesen a helyzeten, hanem ehhez kérjetek profi, rendőri segítséget.

Visszatérve Hannához, a felvezetés közben drámai mondatok hangoztak el a taxiban. Hanna párjának is akadt bőven feladata annak érdekében, hogy az állapotos kismama az eszméletét visszanyerje.

Hála a jó égnek, a gyors kórházba érésnek köszönhetően a kismama és párja Ricsi, valamint közös gyermekük probléma nélkül célba ért és az orvosi ellátásnak köszönhetően minden rendbejött.

Olyannyira, hogy 2021.október 14-én, 21 óra 47 perckor Hanna egy egészséges kisfiút hozott világra. A kisfiú 3640 grammal és 56 centiméterrel született, egészségesen.

Itt már nagy a boldogság

Ricsi is Hanna úgy döntöttek, hogy a gyermekük második utóneve a taxi sofőrjének keresztneve legyen, azaz Róbert. Így lett a gyermek neve: Nagy Milán Róbert

3640 gramm, 56 centiméter, kisfiú 🙂

A család Robival azóta is tartja a kapcsolatot és 2022.01.16-án fiuk keresztapja Robi lett.

A család hangsúlyozta: NE FÉLJETEK RENDŐRSÉGI FELVEZETÉST KÉRNI INDOKOLT ESETBEN!

Örök háláját fejezte ki Robinak, valamint a rendőrségnek, a segítségéért.

Minden jó, ha a vége jó…

Szerette volna ha az eset nyilvánosságra kerül, a Taxisok – időnként általánosított – megítélése miatt is

forrás: Facebook

A keresztelőről is kaptunk néhány fotót:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés