Gondolkodtató
Tákolt Corsával balesetezett a 15 éves fiú
Tákolt Corsával balesetezett a 15 éves fiú
Hirdetés

Egy félig megbontott autóval hajtott árokba a 15 éves fiú.

Hétfőn este egy 15 éves helyi fiú Magyarkesziben közlekedett egy autóval, amikor elvesztette uralmát a járműve felett és az út melletti árokba csúszott, majd egy betonhídnak ütközött.

A helyszínelés során kiderült, hogy a fiatal nem rendelkezik jogosítvánnyal. A nyomokból kollégáink azt is megállapították, hogy a sofőr nem használta a biztonsági övét.

Ezt az a tény is alátámasztja, hogy a vezető oldali biztonsági övet a járműből kiszerelték, illetve a szélvédő a vezető előtti részen kitörött.

A történetnek azonban itt még nincs vége, hiszen a jármű adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy azt csaknem fél éve kivonták a forgalomból, és érvényes kötelező felelősségbiztosítás sincsen rá.

A legfeltűnőbb dolog azonban mégis az volt, hogy a kocsi hátsó karosszériáját megbontották, mely emiatt műszakilag alkalmatlan volt a közúti közlekedésre.

Hirdetés

Fotó és borítókép: police.hu

A rendőrök a fiúval szemben az általa elkövetett szabályszegések miatt közigazgatási hatósági- és szabálysértési eljárást is indítottak, mely során mások felelősségét is vizsgálják majd. – írja a police.hu


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés