Hirdetés
Hírek
Sztrókja miatt nem tud megjelenni a bíróságon, ezért egyelőre elmarad M. Richárd tárgyalása
Sztrókja miatt nem tud megjelenni a bíróságon, ezért egyelőre elmarad M. Richárd tárgyalása
Hirdetés

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a Dózsa György úti halálos baleset egyik okozója, M. Richárd még decemberben lett rosszul. A sajtóban először a halálhíre kezdett terjedni, ám később ezt a férfi volt élettársa cáfolta. M. Richárd sztrókot kapott, azonnal mentőt hívtak hozzá és súlyos állapotban szállították el a szombathelyi rácsok mögül a Berettyóújfaluba telepített rabkórházba.

A Borsnak a férfi ügyvédje azt nyilatkozta, hogy sztrókja miatt M. Richárd bal oldala kezdetben teljesen lebénult, állapota javul, de lassú felépülés előtt áll. A három és fél évnyi fogházbüntetését töltő M. Richárd még mindig a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban van.

Állapota miatt a férfi jelenleg képtelen megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőperében is elmaradnak a tárgyalások.

Az ügyvéd egyébként kiemelte, hogy a védencét illető eljárás is roppant aggályos.

“Egy stroke esetén az első óra a legfontosabb, egyértelmű, hogy minden ilyen pácienst a lehető legközelebbi egészségügyi intézménybe szállítanak, Richárddal azonban a szombathelyi kórház helyett egészen Berettyóújfaluig zötyögtek” – magyarázta Dr. Jován

Hirdetés

 


KAPCSOLÓDÓ:

Sztrókot kapott a börtönben M.Richárd


Forrás: Bors
Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája