Hirdetés

Gondolkodtató
Sztálingrádi állapotok vannak az Infoparknál összevissza parkoló autók miatt
Sztálingrádi állapotok vannak az Infoparknál összevissza parkoló autók miatt
Hirdetés

Budapest frekventált területeinek egyik utolsó ingyenes parkolási szeglete ez, ahova ezrek járnak kocsival dolgozni, vagy csak az autójukat letenni reggelente. A terület rendezetlensége miatt ennek aztán meg is van az eredménye. – írja a hvg.hu

Városi metamorfózisok blog posztolt három fotót a Facebook-oldalán, amelyen a magyar „Szilícium-völgy” a főváros egyik legmodernebb, egyben leglepusztultabb negyede látható. A XI. kerületi Infoparkban főleg techcégek irodaházai, egyetemi-akadémiai intézmények és sportlétesítmények vannak. Valamint természetesen több ezer, kaotikus körülmények közt parkoló autó.

A blog szerint nonszensz, hogy azon a területen, amely „könnyen lehet, hogy országos rekorder az egy négyzetméterre eső előállított jövedelem terén”, ilyen állapotok uralkodjanak. A zöldfelületeken és a tűzoltó-felvonulási útvonalakon is kocsikat találni hétköznap.

A blog szerint az „Infopark látványos példa arra, amikor a városvezetés és a városban levő (nem kicsi) cégek között nincs értelmes párbeszéd: itt nem épült ki értelmes tömegközlekedés (és ha lesz is, a terület szélén tervezik végigvinni), a parkolás ingyenes, és szinte minden négyzetcentimétert ural, nem világos a munkamegosztás a “céges” és a valódi közterületek fenntartása között.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171221_infopark_parkolas_kaosz

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x