VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Szombattól még nagyobb dugó jön a Róbert Károly körúton

SOS Mobilgumis hirdetés

A Róbert Károly körút Zugló felé tartó oldalán pár napig csak egy sáv lesz járható a Teve utca után, hétköznap borítékolt lesz az eddiginél is nagyobb dugó.

Szombattól várhatóan jövő csütörtökig közműmunkálatokat végeznek a fővárosi Róbert Károly körúton, így ideiglenesen egy sávra szűkül a Váci út felől a Lehel utca felé vezető útpálya az Angyalföldi utca és a Kassák Lajos utca között – hívta fel a figyelmet a BKK pénteken.

Az arra közlekedők megnövekedett utazási idővel számolhatnak. A Róbert Károly körútról a Teve utca felé balra, illetve az Angyalföldi utca felé ebben az időszakban is lehet kanyarodni.

Azt ígérik: a felújítás hátralevő részében többet már nem lesz szükség arra, hogy forgalmasabb időszakban egy sávra szűkítsék a Lehel utca felé tartó oldalt.

Szombattól azért lesz csak egy sáv járható ezen a szakaszon, mert két nagy átmérőjű vezetéket telepítenek, és ezt egy forgalmi sávban nem tudják megoldani, nagyobb helyre van szükség. A BKK a tavaszi szünet idejére időzítette ezt a munkát, a kivitelező pedig vállalta a több műszakban és hétvégén történő munkavégzést – közölték.

A Róbert Károly körútnak ezen az oldalán építenek egyébként kerékpárutat is. Pénteken a két szélső sáv volt járható itt.

A Róbert Károly körutat az Árpád híd és Vágány utca között újítják fel. Tavaly szeptemberben indult a munka, és az ígéretek szerint nyárra fejezik be. Részletek itt találhatóak erről.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170407_szombattol_meg_nagyobb_dugo_jon_a_robert_karoly_koruton
 

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?