Szombattól még nagyobb dugó jön a Róbert Károly körúton

 BALESETI KÁRTÉRÍTÉS? 
Online ügyintézés
Szakértő csapat
 KATT IDE 

hirdetés

A Róbert Károly körút Zugló felé tartó oldalán pár napig csak egy sáv lesz járható a Teve utca után, hétköznap borítékolt lesz az eddiginél is nagyobb dugó.

Szombattól várhatóan jövő csütörtökig közműmunkálatokat végeznek a fővárosi Róbert Károly körúton, így ideiglenesen egy sávra szűkül a Váci út felől a Lehel utca felé vezető útpálya az Angyalföldi utca és a Kassák Lajos utca között – hívta fel a figyelmet a BKK pénteken.

Az arra közlekedők megnövekedett utazási idővel számolhatnak. A Róbert Károly körútról a Teve utca felé balra, illetve az Angyalföldi utca felé ebben az időszakban is lehet kanyarodni.

Azt ígérik: a felújítás hátralevő részében többet már nem lesz szükség arra, hogy forgalmasabb időszakban egy sávra szűkítsék a Lehel utca felé tartó oldalt.

Szombattól azért lesz csak egy sáv járható ezen a szakaszon, mert két nagy átmérőjű vezetéket telepítenek, és ezt egy forgalmi sávban nem tudják megoldani, nagyobb helyre van szükség. A BKK a tavaszi szünet idejére időzítette ezt a munkát, a kivitelező pedig vállalta a több műszakban és hétvégén történő munkavégzést – közölték.

A Róbert Károly körútnak ezen az oldalán építenek egyébként kerékpárutat is. Pénteken a két szélső sáv volt járható itt.

A Róbert Károly körutat az Árpád híd és Vágány utca között újítják fel. Tavaly szeptemberben indult a munka, és az ígéretek szerint nyárra fejezik be. Részletek itt találhatóak erről.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170407_szombattol_meg_nagyobb_dugo_jon_a_robert_karoly_koruton
 

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Ajánlott

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?