Hírek
Szombat reggel teljes útzár az M0-áson Vecsésnél
Szombat reggel teljes útzár az M0-áson Vecsésnél
Hirdetés

Az M0-s autóút 37-es kilométerénél november 10-én anyagi káros balesetben megrongálódott egy tehergépkocsi, melynek műszaki mentését november 11-én, szombat reggel végzik el a szakemberek. Ezért a közlekedők az M3-as autópálya felé vezető oldalon teljes pályazárra és forgalomterelésre számíthatnak holnap reggel 7 és 12 óra között. – írja a vecseshirek.hu

A pénteki balesetben megrongálódott nehézgépjármű mentési ideje alatt Vecsés és Gyál térségében számíthatnak megváltozott forgalmi rendre és lezárásokra az autósok szombat reggel 7 és 12 óra között.

Az M0-s autóút forgalmát az M3-as autópálya felé vezető oldalon az M5-ös autópályára terelik Szeged, illetve Budapest irányába. A nehézgépjárművek a korlátozás ideje alatt az M5-ös autópálya – 405-ös számú út – 4-es számú út igénybevételével térhetnek vissza az M0-s autóútra Üllő felől. Ezen időszak alatt az M5-ös autópályáról Budapest, illetve Szeged irányából az M0-s autóútra az M3-as autópálya felé nem lesz lehetőség a felhajtásra. Az M0-s autóútra a Pestszentimre csomópontban, illetve a Gyál-Vecsés csomópontban szintén nem lehet majd az M1-es autópálya felől az M3-as autópálya felé vezető oldalra felhajtani.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kerülőutakat sárga táblákkal jelzi, illetve az érintett gyorsforgalmi utakon az úgynevezett változtatható jelzéstartamú táblákkal is informálja a közlekedőket a terelés irányáról. A forgalmat szükség szerint a rendőrség szakemberei is segítik majd.

A műszaki mentés várhatóan több órát vesz igénybe, annak befejezéséről és a zárások feloldásáról a rendőrség hivatalos honlapján, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu-n is tájékoztatják majd az autósokat.

Az erre közlekedők a fenitek miatt jelentős torlódásra számíthatnak, ezért aki teheti, mindenképpen kerülje el a jelzett útszakaszokat!

Forrás: http://www.vecseshirek.hu/2017/11/10/szombat-reggel-teljes-utzar-az-m0-ason-vecsesnel/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés