SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Szigorít a kormány – Szeptembertől lezárják a határokat

Szigorít a kormány – Szeptembertől lezárják a határokat

2020-08-29 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Új szabályokat vezet be a kormány – közölte Gulyás Gergely a pénteki kormányinfón, a kormány ülése után. Mint mondta: Európában a járvány második hulláma elkezdődött, a friss adatok a március végi számokra emlékeztetnek.

Szeptember 1-jétől a külföldi állampolgárok Magyarország területére nem léphetnek be. A külföldről hazatérő magyar állampolgároknak pedig 14 napra karanténba kell vonulniuk. Ezt úgy tudják lerövidíteni, ha két napon belül két negatív tesztet is bemutatnak – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány péntek délutáni ülése után tartott kormányinfón.

“A behurcolás veszélye fennáll. A fertőzések eredetének többsége külföldi “- fogalmazott a miniszter, utalva a külföldi nyaralásokról behozott fertőzésekre.

Mint mondta, a gazdaság zavartalan működésére, az idősek és az iskolások biztonságára is oda kell figyelni, mindezeket figyelembe véve hoztak döntéseket a határvédelemről a pénteki kormányülésen. A tavaszi szabályokhoz képest szigorítanak azon, hogy milyen diplomáciai kivételek lehetnek, a részletes szabályokról a szombat reggel ülésező határvédelmi operatív törzs dönt majd, amin részt vesz Orbán Viktor is.

Az biztos, hogy a tranzitforgalmat biztosítják, lesz lehetőség diplomáciai utakra és a katonai konvojok is átutazhatnak majd az országon.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

 

Azoknak a magyaroknak, akik belépnek az országba, két negatív tesztet kell bemutatniuk, ez vonatkozik a külföldi diákokra, akik Magyarországra jönnek tanulni. A tesztet mindenkinek magának kell finanszíroznia, nem fizeti ki senki helyett az állam.

Gulyás Gergely elmondta továbbá, hogy

Csak az itthon elvégzett teszteket fogadják el, a külföldön elvégzetteket nem.

Megszüntették az országok járványügyi besorolását, Magyarország zöld, minden ország a vörös zónába került.


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-10-29 Facebook

VIDEÓ: Új, trükkös, autós átverésről számolt be nekünk olvasónk

" Egy újfajta autós átveréssel találkoztam a minap és szeretném megosztani veletek,...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: