Hirdetés

13. kerület
Szerdától pokoli idők jönnek az Árpád híd pesti hídfőjénél
Szerdától pokoli idők jönnek az Árpád híd pesti hídfőjénél
Hirdetés

Az eleve nehezen átjárható csomópont környékén szerdán kezdődnek a metrófelújítás előkészítő munkálatai, sávokat zárnak le. Iskolakezdés után durvulhat a helyzet: a korlátozások várhatóan október végéig eltartanak, bár szakaszosan vezetik be őket.

Forgalomkorlátozások lépnek életbe szerdától Budapesten az Árpád hídi metrómegálló környékén a 3-as vonal felújításának előkészületei miatt – közölte a BKV hétfőn.

A vonalfelújítás idején pótlóbuszok szállítják majd az utasokat, most a közlekedésükhöz szükséges út- és forgalomtechnikai munkákat kezdik meg. A korlátozások várhatóan október végéig maradnak érvényben, és szakaszosak lesznek.

Hirdetnél itt??? Katt ide!
Hirdetés

Augusztus 2. és 9. között a Róbert Károly körúton, a városból kifelé vezető oldalon, a Váci úti csomópont előtt a három forgalmi sáv közül a két szélső sávot lezárják. A Váci úton a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körúti csomópont előtt a szélső forgalmi sáv két rövid szakaszon nem lesz járható. A Váci útról jobbra az Árpád híd irányába kanyarodó forgalmi sávot pedig éjszakánként zárják le.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170731_arpad_hid_metroallomas_kornyeke_lezarasok

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés