Hirdetés

Hírek
Szentségtörés: tényleg jöhet a Ferrari első szabadidő-autója
Szentségtörés: tényleg jöhet a Ferrari első szabadidő-autója
Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan az olasz sportkocsigyártó is felpattan az egyre sebesebben száguldó SUV-vonatra.

Július elején röppent fel először a pletyka, miszerint a Ferrari a közeljövőben egy számára teljesen ismeretlen területre, a divatterepjárók földjére fog merészkedni. Az igazi petrolheadek közül akkor sokan még abban bíztak, hogy a pletyka minden valós alapot nélkülöz, most azonban a Bloomberg a tűzhöz közeli forrásokra hivatkozva lehozta, hogy a Ferrari ténylegesen valós SUV-tervekkel rendelkezik.

A Ferrari várhatóan 2018 elején hozza majd nyilvánosságra azt a többéves tervet, melynek nemcsak ez a titokzatos „Utility Vehicle”, hanem állítólag több hibrid hajtásláncú Ferrari is a részét képezi. Sergio Marchionne, a cég első embere szerint ilyen modellekkel lehet 2022-re megduplázni a vállalat nyereségét.

A Ferrari első szabadidőautója várakozások szerint nem egy újabb unalmas high-end SUV lesz, hanem egy olyan négyszemélyes és négyajtós járgány, mely minden tekintetben méltó lesz a Ferrari embléma viselésére. A GTC4Lussoénál nagyobb beltérrel kecsegtető Ferrari SUV leghamarabb 2021-ben kerülhet forgalomba.

© Ferrari

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170802_szentsegtores_tenyleg_johet_a_ferrari_elso_szabadidoautoja

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés