Hirdetés

Hírek
Szembe hajtott a körforgalomban épp akkor, mikor drónnal figyelték a rendőrök a közlekedőket
Szembe hajtott a körforgalomban épp akkor, mikor drónnal figyelték a rendőrök a közlekedőket
Hirdetés

Láthatóan azt sem tudta merre van arccal előre annak a szürke autó autónak a sofőrje, akit a rendőrség drónja kapott rajta szabályszegés közben.

A sofőr már a felvétel elején látható szituációban is érdekesen mérte fel a helyzetet, amikor épp egy szabályosan haladó teherautó elé kanyarodott ki, bár szerencsére nem okozott balesetet. Ez azonban még nem minden. Sofőrünk békésen folytatta útját, majd a körforgalomhoz érve teljesen érthetetlen dolgot művelt.

Balra tekerte ugyanis a kormányt és megindult a körforgalomban szembe a közlekedőkkel.

Jól látható, hogy nem egy kihalt részről van szó, a sofőrnek mégsem tűnt fel, hogy az összes autós más irányba közlekedik. Valószínűleg csak a többi autósnak köszönhető, hogy az eset nem végződött balesettel. A sofőr ezután biztosan nem jutott messzire, ugyanis az egész jelenetet rögzítette a rendőrség egyik éppen levegőben lévő drónja, amit Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai pont a személyi sérüléses balesetek legfőbb okait képező közlekedési jogsértések felderítése céljából röptetett.

Hirdetés

 

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés