Hirdetés

Hírek
Szabálytalanságok tömkelegét sorakoztatta fel a rendőrök előtt egy magyar teherautós
Szabálytalanságok tömkelegét sorakoztatta fel a rendőrök előtt egy magyar teherautós
Hirdetés

Egy tehergépjármű sofőrje szabálytalanságok tömkelegét sorakoztatta fel a rendőrök előtt. Büntető és közigazgatási eljárás is indult ellene.

Az M2 autóúton intettek ki a forgalomból a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gödöllői Autópálya Alosztály járőrei 2022. február 24-én délelőtt egy magyar rendszámú tehergépkocsit.

A sofőr a menetíró készüléket szabálytalanul használta, fuvarlevéllel és a szállítmány eredetét igazoló okmánnyal, valamit a szállítási tevékenységre szóló engedéllyel nem rendelkezett, az elmúlt időszak ténykedéseit sem tudta igazolni, rakományát nem takarta le.

A sor nem ért véget, a teherautót korábban kivonták a forgalomból, tükrei töröttek voltak, féklámpája, irányjelzője, tompított fényszórója és helyzetjelzője sem működött rendeltetésszerűen.

Az intézkedő rendőrök a járművet leparkoltatták, a hiányosságokat felvonultató sofőrt előállították, vele szemben közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárás, más jogsértés miatt közigazgatási eljárás indult a Dunakeszi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés

Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés