Hírek
Sokszorosan visszaeső, vezetéstől eltiltott férfi okozott súlyos balesetet – Vádat emeltek ellene
Sokszorosan visszaeső, vezetéstől eltiltott férfi okozott súlyos balesetet – Vádat emeltek ellene
Hirdetés

Két év alatt tíz esetben jártak el közlekedési szabálysértés miatt azzal a sofőrrel szemben, aki vezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott súlyos közlekedési balesetet Boba közelében 2020. októberében. Vádat emeltek ellene – írja a 112press

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti baleset okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki nem adott elsőbbséget az útkereszteződésben, és súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Boba térségében még tavaly októberben.

A vádirat szerint a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt álló, az elmúlt két évben tíz, a közlekedéssel összefüggő szabálysértés miatt szabálysértési eljárásban felelősségre vont vádlott Egyházashetye irányába közlekedett a személygépkocsival, amikor megállás nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton a menetirány szerinti jobb oldalról érkező járműnek.

Mindkét gépkocsi a mezőgazdasági területre csapódott az ütközés erejétől. A vétlen járművezető súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés