Hirdetés

Hírek
Sodródás közben tankolták meg a 8 órán át driftelő új BMW M5-öst – videó
Sodródás közben tankolták meg a 8 órán át driftelő új BMW M5-öst – videó
Hirdetés

Az izomtól duzzadó M5-össel az összkerékhajtás ellenére is kiválóan lehet driftelni. Íme a bizonyíték, ami igen egyedire és látványosra sikeredett.

A márka rajongói gyorsan aggódni kezdtek, amikor kiderült, hogy az aktuális 5-ös sorozatból készített új M5-ös BMW a típus történetében elsőként nem hátsó-, hanem összkerékhajtást kap. Akkor viszont még nem lehetett tudni, hogy a bajor gyártó úgy hangolja majd a kereken 600 lóerős M5-ös meghajtását, hogy azzal gyerekjáték egyszerűségű legyen a driftelés.

Olyannyira, hogy a BMW most azzal került be a Guiness-rekordok Könyvébe, hogy a cég profi pilótája, Johan Schwartz nem kevesebb mint 8 órán át driftelt az új M5-össel. És hogy egy kis csavart is vigyenek a történetbe, a BMW azt is megoldotta, hogy a driftelés közben ne kelljen megállni tankolni.Ezt úgy sikerült kivitelezni, hogy egy másik „tanker” M5-ös BMW-vel a rekorder kocsi közelében drifteltek, és menet közben töltötték át az üzemanyagot az egyik kocsiból a másikba. A második M5-öst Matt Mullins vezette, a tankolásért pedig Matt Butts volt felelős. Minden elismerésünk.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20180109_8_oran_at_drifteltek_az_bmw_m5osel

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés