Hírek
Síneken, majd a temetőben is folytatta a menekülést a Mercedes sofőrje Budapesten
Síneken, majd a temetőben is folytatta a menekülést a Mercedes sofőrje Budapesten
Hirdetés

A közlekedési szabályokra fittyet hányva, forgalomból kivont kocsijával menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott autós Budapesten.

Ámokfutásának az vetett véget, hogy valamennyi kereke defektet kapott, amikor a villamossíneken próbált egérutat nyerni.

Ekkor sem adta fel, gyalog menekült tovább a temetőn keresztül, végül a közeli vasútállomáson fogták el.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei június 6-án délután a Lakatos úton figyeltek fel egy autóra, amely úgy közlekedett, hogy a nyilvántartás szerint kivonták a forgalomból.

A rendőrök a volánnál ülő férfit is felismerték, akiről tudták, hogy el van tiltva a járművezetéstől. A járőrautó fény- és hangjelzését használva próbálták megállásra bírni, de az autós menekülni kezdett, több piros lámpán és záróvonalon áthajtva a Sibrik Miklós felüljárón át

Hirdetés

a kőbányai Új Köztemető felé vette az irányt. Ott a Kozma utcán a villamossínekre hajtva próbált meglépni az őt követő rendőrök elől, ezt már az abroncsai sem bírták, és 60 méter után elakadt. A sofőr a kocsiból kiugorva a temetőn keresztül gyalog menekült tovább, végül a mintegy két kilométerre lévő Rákos vasútállomáson fogták el.

A 41 éves M. Mihályt a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A tilos jelzéseken áthaladás miatt összesen 455 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 előéleti (büntető)pontot szabtak ki rá, valamint szabálysértési eljárások indultak vele szemben a további veszélyes közlekedési manőverek miatt is.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés