Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Sikerült neki szándékosan az autóját a ház tetejébe repíteni Pennsylvaniában
VIDEÓ: Sikerült neki szándékosan az autóját a ház tetejébe repíteni Pennsylvaniában
Hirdetés

Egy autó a levegőbe repült, majd egy pennsylvaniai ház tetejébe csapódott. – szúrta ki az Index.

A rendőrség szerint nem véletlen baleset történt.

A helyszínre riasztott tűzoltók, mentők és rendőrök egy Toyota Corolla típusú személyautót pillantottak meg, ami az ingatlan második emeleti hálószobájában landolt. A tűzoltók hihetetlen fotókat osztottak meg a kocsiról és a ház oldalán tátongó lyukról.

A ház tetején egy hatalmas rés tátongott, amikor az autót elvitték onnan. A becsapódás után rengeteg törmelék borította be a hálószobát.

A mentőalakulatok megerősítették az épületszerkezetet, hogy a ház ne omoljon tovább, és segítettek a lakástulajdonosoknak ponyvát teríteni a lyukra a beázás elleni védekezés részeként.

Hirdetés

A sofőr kiszállt a járműből, és kórházba szállították – jelentették a helyi sajtóorgánumok. A házban tartózkodók közül senkinek sem esett baja.

– írja a New York Times.

A tűzoltóság jelentése szerint az autó valószínűleg egy vízelvezető csatornának ütközött a ház felhajtója mellett, ami a levegőbe repítette.

„A vizsgálat során a nyomozók megállapították, hogy a baleset szándékos cselekmény volt, és a vádemelés jelenleg folyamatban van” – közölte a hatóság.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés