TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Senki sem tud róla, de két hétig szabályosan autózhat a buszsávban

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A Váci úton felfestették már a buszsávokat a metrópótláshoz, az autósok pedig nem merik használni ezeket. Az Origo kiderítette, hogy még nyugodtan lehetne.

A metrófelújítás várhatóan november elején kezdődik, vagyis két hétig még használhatják az autósok a Váci úton felfestett, de a sokak által óvatosságból elkerült buszsávokat. Ezt a BKK is megerősítette az Origónak.

A Váci úton és az újpesti Árpád úton jelenleg tart a buszsávok kialakítása: felfestésük már megtörtént, hiszen ez nem egy éjszaka alatt elvégezhető feladat, de azokat jelenleg még használhatják az autósok is”– írta a BKK.

„A buszsávokra vonatkozó szabályozások akkor lépnek életbe, amikor azt nemcsak a burkolati jelek, hanem az erről szóló jelzőtáblák is jelölik.

A táblákat tervezetten a metrópótlás kezdetét megelőző este helyezik ki, hogy az esetleg szükséges hibajavításokat másnapra elvégezhessék.”

A BKK szerint a buszsávot az Árpád úton szakaszosan, a Váci út érintett szakaszán pedig végig jelölik ki, ez az északi metrószakaszon zajló felújítás ideje alatta hét mind a hét napján érvényben marad.A hétvégi, teljes vonalas pótlás idejére újabb buszsávokat nem jelölnek ki.

A BKK szerint a buszsávok használatának ellenőrzése a rendőrség feladata.A leírtak alapján büntetésről csak akkor lehet majd szó, amikor a táblákat is kihelyezik.

Forrás: http://www.origo.hu/auto/20171017-ket-hetig-szabalyosan-autozhat-buszsavban.html

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?