Hirdetés

Hírek
Senki sem érti, ez a baleset miért történt – ön mire tippel?
Senki sem érti, ez a baleset miért történt – ön mire tippel?
Hirdetés

Az alábbi felvétel egy bangkoki autópályán készült, ahol látszólag rendben halad a forgalom, nem sokkal később viszont egy kamion okoz balesetet.

Az autókba szerelt fedélzeti kameráknak köszönhetően sokszor látni igen furcsa baleseteket, amikről nehéz eldönteni, hogy miért történtek. Az alábbi, Bangkokban készült felvétel azonban még a sokat látott autósokat is próbára teszi.

Az egész eset furcsasága, hogy a fedélzeti kamera képe szerint semmi olyasmi nem történt, ami az egészet kiválthatta volna. A felvételen jól látni, ahogy az egyébként átlagosnak mondható forgalom minden tagja rendben megy az úton, amikor egyszer csak a középen lévő teherautó valamiért „bebicskázik”. Ezzel el is találja az egyik mellette haladó autó hátsó részét, szerencsére azonban az utána érkező épp meg tudott állni.

A videó alapján úgy tűnik, nem volt olyan útakadály a teherautó előtt, ami fékezésre és kitérésre kényszerítette volna. A felvételen azonban jól látszik, hogy a pótkocsi féklámpája kigyullad, majd a kamion azonnal jobbra fordul. A Carscoops szerint mechanikai hibára utaló jelet sem látni rajta.

Talán otthon felejtette a mobilját?

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170726_kamion_baleset_video_bangkok
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés