Miféle oldal ez???
TUDD MEG!

Segítsünk Gyurinak eladni! :) Osztani ér :)

Hirdetnél itt???
Katt ide!

Nem mindennapi termék, nem mindennapi hirdetés. 🙂

Csináltunk belőle egy képet, cserébe segítünk eladni 🙂

A Facebookon bukkantunk egy gyöngyszemre! Érdemes elolvasni és osztani!

“UTOLSÓ FELSZÓLÍTÁS !
Ritka alkalom . Ha gerjedsz ilyen randa szarokra ez a Te autód. A hirdetés pillanatnyi elmezavaromban készült. Nem igérem ,hogy sokáig aktuális. Ha érdekel ,és van rá lóvéd vidd amig eladó . Ford F100 1953 as Paneltruck. Vámkezelve ,és profi szinten meglakatolva eladó. Az autó jelenleg motor,és váltó nélküli . Ellenben az ár tartalmaz 2 db korabeli V8 as motort . Az egyik szar. a másik még szarabb. De van hozzá egy kevés km-es patika állapotú V8 as Ford Mercury 5000 ccm es EFI motor ,váltó , tárcsafékes elsőfutómű ,és egy hátsó futómű és kb 15 nagyon komoly szakirodalom . Van pár apró hiányosság ( eredeti hűtő pl )
Az ára fix 3,8 M forint . Minden cuccal együtt . A képen látható 1951 es kislakó is eladó. A lakót Texasból hozattam direkt a paneltruck mögé. Szintén vámkezelt , Knott műbizonylatos 0 km es torzios futóművel ,és kulturált rendbehozott beltérrel. ( Ez egy alvó lakókocsi ) A lakókocsi ára 1 M forint .Miért döntöttem így ? Nincs rá épeszű magyarázat. Új szerelem van. Lakóautós jövés menésre vagyok most rákattanva. A befejezéséhez kb még szükség lenne kb 3M forintra és ezt most lehet ,hogy inkább elutazgatnám. Csere , részlet ,és kedvezőtlenebb ajánlat köszi nem érdekel. Az utolsó két kép az természetesen illusztráció
A jármű szerelvény a képen látható állapotban szeptemberben elmegy egy nemzetközi kiállításra. (Igy ahogy van ). Ha ez idő alatt nem lesz rá érdeklődő akkor utána elkezdődik ( folytatódik ) a jármű építése ,és akkor már nem eladó. ( A típus nagyon ritka ,abszolute gyűjtő értékű. A felújított ár 50 000 dollár körüli .”


 

Ha érdekelne, itt próbálkozz:

UTOLSÓ FELSZÓLÍTÁS ! Ritka alkalom . Ha gerjedsz ilyen randa szarokra ez a Te autód. A hirdetés pillanatnyi…

Közzétette: Rózsár György – 2017. augusztus 9.

 

Ha tudni szeretnél hasonló dolgokról, akkor lájkold oldalunk!

Ha tetszik az oldal, meg is oszthatnád :)

Hirdetés
Hirdetés
Ez a felület 9.900 Ft/hét
Havi 110 EZER cikkletöltés!
Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?