Hirdetés

Autóteszt
Segítsünk Gyurinak eladni! :) Osztani ér :)
Segítsünk Gyurinak eladni! :) Osztani ér :)
Hirdetés

Nem mindennapi termék, nem mindennapi hirdetés. 🙂

Csináltunk belőle egy képet, cserébe segítünk eladni 🙂

A Facebookon bukkantunk egy gyöngyszemre! Érdemes elolvasni és osztani!

„UTOLSÓ FELSZÓLÍTÁS !
Ritka alkalom . Ha gerjedsz ilyen randa szarokra ez a Te autód. A hirdetés pillanatnyi elmezavaromban készült. Nem igérem ,hogy sokáig aktuális. Ha érdekel ,és van rá lóvéd vidd amig eladó . Ford F100 1953 as Paneltruck. Vámkezelve ,és profi szinten meglakatolva eladó. Az autó jelenleg motor,és váltó nélküli . Ellenben az ár tartalmaz 2 db korabeli V8 as motort . Az egyik szar. a másik még szarabb. De van hozzá egy kevés km-es patika állapotú V8 as Ford Mercury 5000 ccm es EFI motor ,váltó , tárcsafékes elsőfutómű ,és egy hátsó futómű és kb 15 nagyon komoly szakirodalom . Van pár apró hiányosság ( eredeti hűtő pl )
Az ára fix 3,8 M forint . Minden cuccal együtt . A képen látható 1951 es kislakó is eladó. A lakót Texasból hozattam direkt a paneltruck mögé. Szintén vámkezelt , Knott műbizonylatos 0 km es torzios futóművel ,és kulturált rendbehozott beltérrel. ( Ez egy alvó lakókocsi ) A lakókocsi ára 1 M forint .Miért döntöttem így ? Nincs rá épeszű magyarázat. Új szerelem van. Lakóautós jövés menésre vagyok most rákattanva. A befejezéséhez kb még szükség lenne kb 3M forintra és ezt most lehet ,hogy inkább elutazgatnám. Csere , részlet ,és kedvezőtlenebb ajánlat köszi nem érdekel. Az utolsó két kép az természetesen illusztráció
A jármű szerelvény a képen látható állapotban szeptemberben elmegy egy nemzetközi kiállításra. (Igy ahogy van ). Ha ez idő alatt nem lesz rá érdeklődő akkor utána elkezdődik ( folytatódik ) a jármű építése ,és akkor már nem eladó. ( A típus nagyon ritka ,abszolute gyűjtő értékű. A felújított ár 50 000 dollár körüli .”


 

Ha érdekelne, itt próbálkozz:

https://www.facebook.com/truckgyuri/posts/1502997889746986

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés