Hirdetés

Hírek
Segítséget kér az M1-M7 szakaszon történt tömegbaleset egyik érintettje – FOTÓK
Segítséget kér az M1-M7 szakaszon történt tömegbaleset egyik érintettje – FOTÓK
Hirdetés

Négy személyautó ütközött össze Budapest XI. kerületében, az M1-es és M7-es autópályák közös kivezető szakaszán, a 8-as kilométernél 2024.02.14-én az esti órákban.

A baleset egyik érintettje kérte, hogy posztját mi is osszuk meg, hátha valakinek rögzítette az esetet a fedélzeti kamerája:

A segítségeteket szeretném kérni, hátha volt olyan autós, aki fedélzeti kamerával rögzítette az eseményeket és eljut hozzá ez a poszt.

2024.02.14-én 19.30 körül súlyos autóbalesetet szenvedtünk az M1-M7 autópálya kivezető szakaszán Budaörsnél a 8-as kilométer környékén.

A belső sávban egy kisebb baleset történhetett nem sokkal azelőtt, hogy mi arra jártunk. 2 autó állt a belső sávban, amelyeket én észleltem és a vészvillogó bekapcsolása után masszív lassításba kezdtem.

Hirdetés

Facebook

A mögöttünk jövő személygépjármű valami oknál fogva nem érzékelte lassításomat és nagy sebességgel belénk hajtott. Többre sajnos nem emlékszem. Én könnyebben, utastársam, aki mellettem ült súlyosabban sérült.

Köszönöm, ha megosztod és így segítesz nekem, hogy megtudjam pontosan mi történt.”

– írta meg a poszt szerzője.

A poszt alatti kommentekből az is kiderült, hogy az autójukba hajtó kocsi sofőrje nem hajtott el a helyszínről, viszont azt állította a sofőr, hogy a fekete – képen lévő – autó vágott be elé és ezért nem tudott megállni.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés