Hírek
Satufékezett, kiszállt, majd 7 autót feltartva elmagyarázta, hogy ne mutogassak
Satufékezett, kiszállt, majd 7 autót feltartva elmagyarázta, hogy ne mutogassak
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt Gödöllőn, a 3-as úton, 2024. 05. 19-én, 10:22 perckor.

„Gödöllőn, a 3-as út és az Ady Endre sétány kereszteződésétől indultam zöld jelzésre, ami után nem sokkal egy vélhetően fontos dolog miatt siető autóstársam kb. két autónyi helyen kivágott mögülem és elviharzott, miközben én már szerettem volna sávot váltani, látva, hogy az enyémből kanyarodósáv lesz.

Agresszív vezetési stílusáról egy bizonyos ujjam felmutatásával adtam félreérthetetlen véleményt (nem, nem a hüvelykujjam volt).

Önérzete felülírta a sietséget:

fontosabbnak tartotta ugyanis, hogy állóra fékezzen előttem, majd legalább hét autót feltartva kiszálljon és személyesen mondja el nekem párszor, nyomatékosan, hogy ne mutogassak.

Mivel ezúttal a mutatóujjammal folytattam a mutogatást a menetrögzítő kamerám irányába, és felemlegettem a rendőrséget, szerencsémre nem erősködött tovább és nem tett semmi meggondolatlant.”

– fűzte olvasónk a felvételhez.

Hirdetés

SATUFÉKEZETT, kiszállt, majd 7 AUTÓT FELTARTVA elmagyarázta, hogy ne mutogassak!

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/satufekezett-kiszallt-majd-7-autot-feltartva-elmagyarazta-hogy-ne-mutogassak WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés