Hirdetés
Hírek
Rossz állapotban volt a teherautó gumija, ezért kapott defektet és okozott halálos balesetet a sofőr
Rossz állapotban volt a teherautó gumija, ezért kapott defektet és okozott halálos balesetet a sofőr
Hirdetés

Tehergépkocsi ütközött össze egy személyautóval a Mezőkovácsháza és Kaszaper közötti úton. A balesetben a teherautó sofőrje könnyebben, míg a másik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Halálos közúti közlekedési baleset történt még 2019. október 11-én, a Mezőkovácsháza és Kaszaper közötti úton. Egy tehergépkocsi defektet kapott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy személyautóval. A balesetben a teherautót vezető kunágotai férfi könnyebben, míg az utóbbi jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az eljárás során kirendelt igazságügyi műszaki szakértő szakvéleménye szerint a tragédia műszaki hiba miatt történt, mert a defektet kapott gumiabroncs rossz állapotban volt.

Hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 44 éves sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. június 10-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája