Hirdetés

Hírek
Ronda vicc áldozata lett ez a Toyota
Ronda vicc áldozata lett ez a Toyota
Hirdetés

Valaki megpróbált Batmobile-t építeni egy régi Toyota Camry-ból, ám a végeredmény olyan nevetséges lett, hogy az autó még a ’80-as évek filmjeiben sem állná meg a helyét díszletként.

Nem sok olyan unalmas és egyszerű autó van manapság, mint az XV20-as generációjú Toyota Camry. A ’90-es évek második felétől gyártott szedán optikailag teljesen belevész környezetébe, s vezetése sem okoz gondot, ám élményt sem.

 

 

Talán ezért gondolhatta azt egy ilyen modell tulajdonosa, hogy valamivel felrázza kedvencét, s épít belőle egy Batmobile szerű járgányt. Tervét sajnos sikerrel véghez vitte, és az igazat megvallva, egy korai Batman filmben még meg is állhatná a helyét, ha az első fényszórók, a hátsó lámpák, a messziről is látható béna műanyagok nem lennének ennyire feltűnők.

 

 

Így viszont csak egy nevetséges, matt feketében meleg napfényt szívó torszülöttet látunk, amely még annyit sem érhet, mintha megőrizték volna eredeti állapotában. A részletek emberei persze felfedezhetnek pár érdekes elemet, mint például a tetőre applikált forgótáras gépfegyver, a hamis sugárhatóművek oldalt hátul, vagy épp a hatalmas hátsó szárny.

 

 

A ráaggatott veszélyes és csúnya kiegészítők ellenére az autó ráadásul részt vehet a közúti forgalomban – más kérdés, ki olyan merész, hogy egy ilyen rondaságban mutatkozzon.

 

Forrás: http://www.autoblog.hu/tuning/ronda-vicc-aldozata-lett-ez-a-toyota/

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés