Hirdetés

Hírek
Robogósokat ellenőriztek a rendőrök – A maximális sebességet és a teljesítményt is mérték
Robogósokat ellenőriztek a rendőrök – A maximális sebességet és a teljesítményt is mérték
Hirdetés

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya által szervezett akcióban részt vettek a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztályának közúti ellenőrei, továbbá a Technológiai és Ipari Minisztérium Közúti Gépjármű-közlekedési Hatósági Főosztály közúti közlekedési hatósági ellenőrei is, akik görgős vonóerőmérő paddal ellenőrizték a segédmotoros kerékpárokat.

A délelőtt megtartott ellenőrzés során több olyan járművet vizsgáltak meg a próbapadon, melyekről megállapították, hogy – bár tulajdonosaik rendszám nélkül, segédmotoros kerékpárként használták őket – azok 100-180 köbcentiméteres motorral vannak ellátva.

Forrás: police.hu
Hirdetés

Ezen járművezetők nem csak a gépjármű forgalomba helyezését mulasztották el, de a segédmotoros kötelező felelősségbiztosítás sem érvényes így a járművekre, továbbá jellemzően megfelelő kategóriájú – azaz motorkerékpár vezetésére jogosító – vezetői engedéllyel sem rendelkeztek.

Ezen szankciókon túl ittas járművezetővel, járművezetés közben kézben tartott mobiltelefont használóval és közutat szennyező sofőrrel szemben is intézkedtek az egyenruhások.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x