SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMI ÁTSZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Robbanást hallottak. Három épület lángol Óbudán, a Bécsi út, Pomázi út, Kunigunda utca és Bojtár utca által behatárolt területen belül

Robbanást hallottak. Három épület lángol Óbudán, a Bécsi út, Pomázi út, Kunigunda utca és Bojtár utca által behatárolt területen belül

2020-01-12 Facebook bpiautosok.hu

Az index információi szerint a tűzoltóság nagy létszámban vonult ki, már megkezdték az oltást – erősítette meg az Index olvasóinak észrevételét a Katasztrófavédelem. A helyszínen azonban leszakadt egy nagyfeszültségű felsővezeték, ami jelentősen megnehezíti és veszélyessé teszi az oltást, mivel a vezetéket eleinte még nem áramtalanították, ami a rengeteg vízzel járó oltásnál komoly kockázatot jelent.

A katasztrófavédelem szóvivőjének elmondása szerint bár még tart az épületek átvizsgálása, de az oltás elején úgy tűnik, személyi sérülés nem történt. Valamivel később azt is hozzátette: időközben megtörtént a vezeték áramtalanítása, ami nagy mértékben segíti az oltást.

Nagy robbanás hallatszott, és az áram is elment néhány percre több kerületben, a helyszíntől messzebb is, a 2., 4. és 15. kerületekben is.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Többen számoltak be arról az indexnek, hogy a robbanás a Budai Fűtőerőműnél történt, de a Katasztrófavédelemnek nincs információja arról, hogy az erőművet is érintené a tűz.

A körülmények tisztázására tűzvizsgálati eljárást indítottak – közölte a Katasztrófavédelem.

A környék forgalmát érintheti a tűz, de komolyabb fennakadásról nincs információnk.

FRISSÍTÉS:

Megakadályozták a tűz továbbterjedését, de a tűz több lakó -és melléképületet érint. A tűz következtében felrobbant egy gázpalack is, az egyik épület összedölt és egy nagyfeszültségű vezeték leszakadt. Több gázpalackot is sikeresen kihoztak az egyik épületből. Az áramszolgáltató és a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen.

Forrás: index.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-01-22 Facebook

Tvrtkoval beszélgettünk a nem túl vidám témáról

bpiautosok.hu

Nincs mese. Autósként rossz végén állunk annak a bizonyosnak abban az értelemben,...

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink

e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek