Hirdetés
Gondolkodtató
Ritkán látnak ennyi szabálytalanságot egyetlen autósnál a debreceni rendőrök
Ritkán látnak ennyi szabálytalanságot egyetlen autósnál a debreceni rendőrök
Hirdetés

A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 30 éves férfit.

Debrecen, Vámospércsi úton egy férfi közlekedett gépkocsijával 2017. december 7-én 8 óra 45 perc körül, amikor a rendőrök megállították és igazoltatták. A gyanúsan viselkedő járművezetővel szemben a körzeti megbízottak alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy őt a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől 2020. szeptember 3-ig eltiltotta.

A jármű adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy műszaki érvényességi ideje 2017 májusában lejárt, valamint kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik. A rendőrök a 30 éves helyi férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművel közlekedők figyelmét, hogy amennyiben a közúti ellenőrzés során megállapítást nyer, hogy a gépjárművezető a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, úgy az egyes szabálysértésekről szóló 2012. évi II. törvény értelmében, ezen szabálysértés elkövetése akár hatvan napig történő elzárással, vagy háromszázezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20171208_debrecen_kozuti_ellenorzes

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája