Hírek
Riasztópisztollyal lőtt a gyalogos egy kisteherautó sofőrre Érden, mert nem tetszett neki, ahogy parkolt
Riasztópisztollyal lőtt a gyalogos egy kisteherautó sofőrre Érden, mert nem tetszett neki, ahogy parkolt
Hirdetés

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint fegyverrel akart pontot tenni egy parkolási vitára.

A vádirat szerint az ügy egyik szereplője Érden egy üzlet előtt parkolt kisteherautójával és annak rakterében pakolt. Az autóval azonban úgy állt meg, hogy a járda egy részét is elfoglalta. Az ittas elkövetőnek éppen arra vitt az útja gyalogosan és hangosan sérelmezni kezdte, hogy a teherautó részben a járdán áll.  Emiatt szóváltás is kialakult ki közöttük. Miután az ittas és hangoskodó férfi megindult a jármű belseje felé, a másik férfi őt el is lökte, majd beült a volán mögé és beljebb tolatott az üzlet bejáratához, hogy tovább folytassa a rakodást.

Ekkor az elkövető a vezető oldali ablakhoz lépett, elővette a valódi lőfegyverhez megtévesztően hasonlító riasztófegyverét és mintegy hetven centiméterre az autót vezető férfi fejétől belőtt vele az utastérbe.

A sofőr nem sérült meg, de megijedve a lövéstől nagy gázzal gyorsítva elhajtott.

A rövid időn belül a helyszínre érkező érdi rendőrök a környéken elfogták az elkövetőt, aki ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az Érdi Járási Ügyészség.

Borítókép illusztráció , Forrás: ugyeszseg.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája