Hirdetés
Gondolkodtató
Rezešová: “Az emberek nem tudják, hogy mi történik a börtönben, hogy hogyan zajlanak ezek a dolgok…”
Rezešová: “Az emberek nem tudják, hogy mi történik a börtönben, hogy hogyan zajlanak ezek a dolgok…”
Hirdetés

A Friderikusz Podcast tegnap esti adásában egy olyan szereplőt hívott meg Sándor, akinek az ügye azt gondoljuk, hogy nagyban érinti az oldalunk egyik fő témáját.

Eva Varholíková, vagy ahogyan őt Magyarországon jobban ismerik, Eva Rezešová, szlovák milliomosnő

2012-ben az M3-as autópályán BMW-jével ittasan, 165-170 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy kis Fiat Puntoba. Az ütközés következtében a másik autó kigyulladt, utasai mind a négyen meghaltak.

Az ügy akkoriban nagy port kavart, a nő tárgyalásainak minden mozzanatáról a hazai és a szlovák média részletesen beszámolt.

Rezešovát a bíróság 9 évre ítélte, de példás magaviselete miatt 6 év után, 2018-ban szabadult. Rezešová tavaly ősszel “Szeretném visszafordítani az időt” (“Chcela by som vrátiť čas”) címmel egy könyvben adott számot a halálos autóbaleset és saját személyiségváltozása részleteiről. – írja a műsor készítője a YouTube videó leírásában.

2012-ben, a baleset idején még oldalunk gondolata sem volt kilátásban.

Mivel kíváncsiak vagyunk, hogy mit gondoltok arról, amik a műsorban elhangoznak, valamint arról, hogy egy ember képes-e valójában egy ilyen szörnyű kimenetelű baleset hatására formálódni, átformálódni,

ezért az 55 perces videót beágyazzuk ide és szeretnénk, ha sokan megtekintenétek és talán valamilyen értelemben hatással lenne rátok.

A videót szándékosan úgy ágyaztuk be, hogy a 7:50-től kezdődjön, de akit az életrajz is érdekel, az mindenképpen teljes terjedelmében nézze meg az adást.

Hirdetés

Tags :
Támogatóink
hirdetés
Nr. 1 CRM - Próbáld ki ingyen és pörgesd fel az értékesítést!
Így kerülhetsz támogatóink közé:

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája