Hirdetés

Hírek
Részegen törte ronggyá az 50. születésnapján a kölcsön Mustangot egy cseh férfi
Részegen törte ronggyá az 50. születésnapján a kölcsön Mustangot egy cseh férfi
Hirdetés

Luxusautó-vezetési lehetőséget kapott az 50. születésnapjára Csehországban egy férfi, aki ittasan ült be a volán mögé, és szanaszét törte a mustárszínű Mustangot – írja a Daily Mail, amit a hvg.hu szúrt ki.

A Hradec Kralove városában történt mutatványáról ráadásul videó is készült, amin látható, ahogy a 430 lóerős járgánnyal először lesodródott az aszfaltról, felhajtott egy járdaszegélyre, majd nekicsapódott egy közlekedési táblának, mielőtt elhagyta a sportkocsi lökhárítóját. Ezután egy pillanatra úgy tűnt, hogy az épp arra járó autósok megúszták a részeg ámokfutást, de a férfi mégis visszakormányozta a Mustangot az útra, ahol végül belecsapódott Renault hátuljába.

Hirdetés

Ezután érkeztek meg a rendőrök a helyszínre, akik azonnal megszondáztatták a szülinapost, akiről kiderült, hogy még jogosítványa sincs.

A helyi rendőrség később azt közölte, hogy a férfi a szülinapi ebédje mellé hajtott le egy pohár sört és egy feles rumot, aztán elvitték egy élményközpontba, hogy átvegye az ajándékát. Mivel nem tud vezetni, a mustangos túrára eredetileg egy józan sofőr mellé kellett volna beülnie, de ahelyett, hogy megkérték volna, hogy üljön be az anyósülésre, az autó tulajdonosai átadták neki a kulcsokat.

Abban a Renault-ban, aminek nekiütközött, 50 ezer cseh koronás (kb. 800 ezer forintos) kár keletkezett, a Mustang javítási költségei pedig 3,2 millió forintnak megfelelő összegre rúgnak.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés