Hírek
Részegen, engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett és még körözték is
Részegen, engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett és még körözték is
Hirdetés

A készenléti rendőrök két ittas sofőrt fogtak el, akik közül az egyik engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett és egy körözés is érvényben volt ellene. Az egyik jármű utasát szintén körözték, őt is elfogták.

A Készenléti Rendőrség Regionális Bevetési Igazgatóság győri osztályának járőrei január 11-én este az 1-es főút 100-as kilométerszelvényénél ellenőriztek egy Hyundait és az általa vontatott Citroen személygépkocsit.

Az ellenőrzés során a rendőrök az 53 éves és a 30 éves sofőrökkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely mindkettőnél pozitív értéket jelzett. A járőrök megállapították, hogy a vontatott jármű sofőrje soha nem is rendelkezett vezetői engedéllyel, a Győri Járásbíróság és a Győri Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, valamint a Tatabányai Járásbíróság a körözését rendelte el.

Hirdetés

A Citroen utasa, egy 28 éves férfi ellen pedig a Nagykátai Járásbíróság adott ki körözést.

A készenléti rendőrök mindhárom férfit elfogták és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra.

A helyi rendőrök őrizetbe vették a két körözöttet, majd átszállították őket a büntetés-végrehajtási intézetbe. A 30 éves ácsi lakos ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt, az 53 éves budapesti lakos ellen pedig járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt indult eljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés