Hirdetés

Gondolkodtató
Részegen balesetet okozott, majd a roncs autóval elhagyta a helyszínt
Részegen balesetet okozott, majd a roncs autóval elhagyta a helyszínt
Hirdetés

A soproni rendőrök 20 perc leforgása alatt elfogták azt a fertődi sofőrt, aki – vélhetően alkoholos állapotban – balesetet okozott, majd gépkocsijával elhagyta a helyszínt.

Sopronban, a Várkerületben közlekedett személygépkocsijával 2023. február 19-én hajnali 3 óra körül egy 55 éves férfi. Az Ikvahíd utca kereszteződéséhez érve – mivel sebességét nem az út vonalvezetésének és az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg – az autója felett az uralmát elveszítette, majd a járdára felhajtva egy fém közvilágítási oszlopnak ütközött.

A balesetet követően a sofőr a helyszínről elhajtott, azonban az egyenruhások rövid idő alatt rátaláltak az erősen megrongálódott gépkocsira a Lackner Kristóf utcában, amelyet megállítottak, és a sofőrt igazoltatták.

Az intézkedés keretében a fertődi férfival szemben a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Friss híreink itt.

Az 55 éves gépjárművezetővel szemben a rendőrség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indított. – írta meg a police.hu

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x