Hirdetés

Hírek
Rendőrök törték össze egymás autóit, emiatt áll fél Buda
Rendőrök törték össze egymás autóit, emiatt áll fél Buda
Hirdetés

Hatalmas a dugó Budán, a Margit körúton a Bem rakpart környékén és a Komjádi uszodánál, jelentették munkatársaink. Megkerestük a BRFK-t, ahol csak annyit mondtak, hogy rendőri intézkedés történt a környéken, és az elkövetkező órákban válaszolnak.

unnamed (1)

Fotó: Olvasói fotó / Index

Egy olvasónk így számolt be az esetről:  „6-8 rendőr autó érkezett a dugóban. Majd egy fékezés után egymásnak csattantak.”

Három rendőrautó tört össze.

A BRFK ügyeletese elmondta, hogy egy autótolvaj miatt indult a hajsza, aki a Monostori úton törte be egy parkoló gépkocsi hátsó ablakát. Az elkövetők a bűncselekmény után autóval menekülni kezdtek, ezért őket az egyenruhások követték. Cs. Róbertet 2017. április 26-án 20 óra 15 perckor a belvárosi körzeti megbízottak a Budapest V., Belgrád rakparton elfogták, elszámoltatása folyamatban van.

Ugyanez a történet olvasónk szavaival így hangzik: „A Szentendrei bevezetőn egy kombi Astrát akart igazoltatni egy rendőrjárőr. Az asztras padló gázzal elhajtott rendőr utána. Asztras ügyesen hirtelen lefordult. Rendőr lemaradt róla, bekesett de aztán utána elment.Mi mentünk tovább befelé a budai rakparton délre.Na ekkor jött szembe 3 keszenleti Audi rendőrautó északnak a Szentendrei felé.”

Társát a 41 éves Sárkány Györgyöt a rendőrök még keresik.

Forrás: http://index.hu/belfold/2017/04/26/rendorok_tortek_ossze_egymas_autoit_emiatt_all_fel_buda/


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés