Hirdetés

Hírek
Rendőrök gázoltak a Nyugatinál
Rendőrök gázoltak a Nyugatinál
Hirdetés

Rendőrök gázoltak el egy férfit a Nyugatinál vasárnap délután kettő után nagyjából tíz-tizenöt perccel, aki a helyszínen tartózkodó kollégánk szerint valószínűleg a telefonjával lehetett elfoglalva, ezért nem vette észre az érkező autót, mikor lelépett az úttestre.

A férfi az ütközéstől a levegőbe repült, megpördült, utána érkezett az aszfaltra. A leérkezés után nem sokkal később már magánál volt, a mentők kiérkezéséig próbálták is magánál tartani a környéken tartózkodók. A mentők nagyjából tíz perc alatt kiértek a helyszínre és elszállították a férfit. Az eset után az utat lezárták.

Frissítés

A rendőrség közben az MTI-nek megerősítette, valóban rendőrautó ütötte el a férfit vasárnap kora délután. Bartha Károly tájékoztatása szerint a készenléti rendőrség két járőre teljesített szolgálatot a környéken. Éppen a Teréz körúton haladtak autójukkal, amikor a férfi a Nyugati pályaudvarnál átugrotta a villamosmegálló korlátját és át akart szaladni az úttesten, a rendőrök pedig már nem tudták elkerülni az ütközést.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba fejsérüléssel.
 

Forrás: http://index.hu/belfold/2017/08/06/rendor_gazolas_nyugati/

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés