Hirdetés
Gondolkodtató
Rendőri intézkedés után maradt szabálytalanul a Skoda az úton. Három napig(!)
Rendőri intézkedés után maradt szabálytalanul a Skoda az úton. Három napig(!)
Hirdetés

A 112press.hu számolt be róla néhány napja, hogy egy rendszám nélküli Skoda állt három napon keresztül egy forgalmas körút szélén, kerékpársávon.

Az autó tulajdonosa szerint a rendőrök miatt történt ez, míg a rendőrség szerint a sofőrnek kellett volna elszállíttatnia az autót.

A cikk megjelenése után megkereste a portált a Skoda tulajdonosa, aki a részletek ismertetése nélkül elmondta, hogy egy rendőri intézkedés után maradt az úttesten a gépjármű.

A hölgy elmondása alapján a rendőrök megtiltották a sofőrnek, hogy az autóval lejárjanak az úttestről, vagy letolják onnan azt.

Ezzel kapcsolatban a 112press megkereste Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot is:

” A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek a megkeresésben szereplő helyszínen. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a jármű vezetője nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért a továbbiakban nem vehet részt járművével a közúti forgalomban. Megállapították továbbá, hogy a sofőr által vezetett gépkocsit a forgalomból ideiglenesen kivonták.

-A sofőrrel szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított. A gépjármű vezetőjével szemben kényszerintézkedésre nem került sor – adott tájékoztatást kérdésünkre a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.

Hirdetés

Fotó: 112press hu

-Amennyiben a gépkocsi balesetveszélyes helyen áll, a gépjárművezető gondoskodhat a gépkocsi elszállításáról, így ezzel kapcsolatban a rendőri eljárásban nem keletkezik költsége. Amennyiben ez nem történik meg az új eljárást von maga után. ” – mondta el a rendőrség.

Borítókép: 112press hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája