Hirdetés

Gondolkodtató
Rendőrautónak hajtott ittasan, jogsi nélkül egy férfi Tata közelében
Rendőrautónak hajtott ittasan, jogsi nélkül egy férfi Tata közelében
Hirdetés

Ittasan ütközött neki egy rendőrautónak egy férfi Tata közelében, majd elmenekült a helyszínről. Kiderült, hogy ittassága mellett más rejtegetnivalója is volt. – közölte a police.hu

Szabálytalan sávváltás miatt ütközött neki egy járőrautónak egy férfi a Tatát Szomóddal összekötő úton 2022. október 19-én késő délután.

A balesetet okozó sofőr ezután nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. A rendőrök követték a gépkocsit, ám amikor utolérték, a sofőr kiszállt és elszaladt. Nem kellett sok idő a rendőröknek, hogy azonosítsák és megtalálják a férfit. A helyi lakos egy közeli fogadóban rejtőzött el, akit egy szekrény alá bújva találtak meg.

Hamar kiderült, hogy több oka is volt a menekülésre. Egyrészt, ittas volt, amikor a balesetet okozta, emellett pedig egy bírósági és szabálysértési körözés is érvényben volt ellene. Ráadásul vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

A 41 éves férfi ellen az ittas járművezetés miatt eljárást kezdeményeztek, az általa elkövetett szabálysértések miatt pedig több eljárás is indult vele szemben, majd őrizetbe vették.

Hirdetés

Fotó és borítókép: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés