Hirdetés

Hírek
Rémisztő balesetet okozott az egyik magyar fix traffipax
Rémisztő balesetet okozott az egyik magyar fix traffipax
Hirdetés

Egyenként 5,7 tonnát nyomnak azok a fémhengerek, amelyek péntek reggel szabadultak el egy kamionról a 86-os főúton.

Körmend felől Győr irányába tartott egy lengyel rendszámú kamion péntek reggel, a 86-os főúton. Szombathelynél, a Rumi út kereszteződéséhez érve sárgára váltott a lámpa, a sofőr pedig hirtelen kiszúrta a – hivatalos kommunikáció szerint nemcsak sebességmérésre, hanem egyéb szabálysértések kiszűrésére is alkalmas – VÉDA-kaput a túloldalon. Mivel nem akart büntetést fizetni, beletaposott a fékbe – írta a 112press.hu.

  

A kamion ugyan megállt a lámpa előtt, de a rakományként szállított három darab, egyenként 5,7 tonnát nyomó fémhenger elszabadult. Kettő kizuhant az útra, összetörve az aszfaltot is, míg az egyik a vezetőfülkének csapódott, előre billentve azt.

A lengyel kamionsofőr nem sokkal a baleset után rosszul érezte magát, a szívét szorította összegörnyedve az út szélén, ezért hozzá mentő érkezett, de nem kellett elszállítani. A 112press.hu megtudta tőle, hogy nagyon megijedt, mert azt hitte, a rendőrök letartóztatják. Már hazafelé tartott a feleségéhez és a gyermekeihez, és most nagyon nagy szükségük lett volna a fizetésére. 

Az elkeseredett férfi már sejti, hogy semmit nem kap, sőt neki kell majd fizetnie. Úgy érzi, nagy szerencse, hogy a rakomány sem emberben, sem gépjárműben nem okozott kárt.

 
 

Forrás: http://www.origo.hu/auto/20170818-remiszto-balesetet-okozott-az-egyik-fix-traffipax.html

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés