TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Profi: az év mentését mutatta be a kamionos – hatalmas videó!

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A jármű mozgásán látszik, hogy a meredek helyzetben is higgadt maradt a sofőr.

Bár egyszerű dolognak tűnhet a kamionvezetés, valójában egyáltalán nem az. Persze addig nincs gond, amíg egyenesen kell vele menni, de ha a hirtelen fékezésről vagy menőverezésről van szó, az minden sofőrtől komoly koncentrációt ígér. A legfőbb erény ilyen helyzetben a higgadtság, amiből az alábbi videón látható sofőrnek szerencsére kijutott.

Hogy pontosan hol és mikor készült az alábbi felvétel, azt (egyelőre) nem lehet tudni, kedden azonban több helyen is megjelent a neten a belőle kivágott animgif, ami gyakorlatilag pont a lényeget tartalmazza. A sofőr valószínűleg elbambulhatott (vagy a busz lassított hirtelen), mert szinte az utolsó pillanatban vette észre az előtte haladó buszt.

Hogy ne rohanjon bele és elkerülje az ütközést, hatalmasat fékezett és a kormányt is elrántotta, ezzel azonban azonnal kibillentette a gépet az egyensúlyából. A szerelvény nemcsak billegni kezdett, de gyakorlatilag a jobb oldalára dőlve elkezdett “kétkerekezni”. A sofőr azonban higgadt maradt, és nem kezdte el a kormányt rángatni, így néhány másodperccel később már vissza is billent a jármű.

A manőverben szerencsére senki sem sérült meg, a korrigálásnak hála pedig egy többórás útzártól kímélte meg a mögötte érkezőket.

Forrás: hvg.hu


 

 

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?