Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Pride, a Szabadság híd lezárása, Villamospálya és metrófelújítás – ezen a hétvégén se lesz egyszerű közlekedni


SOS Mobilgumis
hirdetés

Rendezvények és felújítási munkák miatt több forgalmi változásra kell számítani a belvárosban július 6-án szombaton.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Ezen a napon kezdődik a 4-es és a 6-os villamos felújításának újabb üteme a Margit körúton (bővebb információk itt), ettől a naptól kezdve a júliusi hétvégékre lezárják a közúti és villamosforgalom elől a Szabadság hidat (bővebb információk itt), délután és este pedig a Budapest Pride rendezvény miatt lép életbe számos forgalomkorlátozás a belvárosban.

Emellett jelenleg is zajlik az M3-as metróvonal felújítása, a metró helyett pótlóbuszok közlekednek hétvégente Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között.

Mindezek miatt július 6-án, szombaton délután a szokásosnál nehezebb lesz közlekedni Budapest belvárosában, ezért a BKK a belvárosba utazóknak az M2-es és az M4-es metró igénybevételét javasolja.

A Budapest Pride rendezvényhez kapcsolódóan több belvárosi fő közlekedési útvonal forgalmát korlátozzák július 6-án, szombaton 14 órától kora estig.

A Kossuth Lajos tér és a Március 15. tér közötti felvonulás miatt lezárásokra kell számítani a Kossuth Lajos téren, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a József Attila utca–Széchenyi tér–Lánchíd útvonalon, az Apáczai Csere János utcában és a Március 15. téren. Ezért módosul az M3-as metrópótló busz, a 2-es villamos, a 9-es, a 15-115-ös, a 16-os és a 105-ös busz, továbbá a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as, és a CITY-trolibusz közlekedési rendje, mindemellett számítani lehet a Kossuth Lajos tér és a Bajcsy-Zsilinszky út metróállomás lezárására is.

A rendezvény miatt július 6-án, szombaton délután több fővárosi fő közlekedési útvonal forgalmát is korlátozzák. Lezárják:

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)
  • a Szalay utca–Falk Miksa utca–Markó utca útvonat 14-től 17 óráig,
  • a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Stollár Béla utca és a Deák Ferenc tér között 15:30-tól 17:30-ig,
  • az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky út és a Lánchíd között, a Széchenyi István teret, az Eötvös teret és Lánchidat 16-tól 18 óráig,
  • az Apáczai Csere János utcát az Eötvös tér és a Petőfi tér között, továbbá a Petőfi teret és a Március 15. teret 16:30-tól 20 óráig.
Forrás: BKK.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek