Hirdetés

Hírek
Pirosnál gyulladt ki a BMW, a sofőr nyomott egy padlógázt – videó
Pirosnál gyulladt ki a BMW, a sofőr nyomott egy padlógázt – videó
Hirdetés

Egy motoros sisakkamerája rögzítette, ahogy a BMW alól lángok csapnak ki. Ő szólt a kocsi sofőrjének is, aki előre menekülve padlógázzal próbálta eloltani a lángokat.

Szerencsére még nem voltunk olyan helyzetben, hogy az autó, amiben ülünk, váratlanul lángra kapjon alattunk. Sőt, a legtöbb autós valószínűleg sosem élt még át ilyesmit. Ettől függetlenül reakcióként nagyjából mindenkinél ugyanaz a két dolog jöhet szóba: vagy kiugrik az ember a kocsiból, vagy nyom egy padlógázt, és bízik benne, hátha a menetszél eloltja a lángokat.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

Ebben bízott az alábbi videóban látható orosz BMW-s is, a számítása azonba nem jött be. A kocsi aljából kicsapó lángokra a piros lámpánál egy motoros hívta fel a figyelmet, aki követte is az autóst, a sisakkamerája pedig rögzítette, ahogy egy sarokkal arrébb oltják is az autót. Az akció 2:45-nél kezdődik. (Nem mellesleg tegyük hozzá azt is, pont az ilyen autós-motoros utcai gyorsulási verseny szokott tragédiával végződni.)

Végül úgy tűnik, a küldetés sikerrel járt, és még azelőtt sikerült megfékezni a lángokat, hogy komolyabb kár keletkezett volna az autóban. A jelek szerint sérülés sem történt, a kocsira azonban ráfér majd egy alapos átvizsgálás.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170619_kigyulladt_bmw_video


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés