TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Péntek éjjel a vihar kicsavart egy 40 méteres fát, Dombóváron, ami rádőlt egy autóra – nyilatkozott az egyetlen túlélő

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Péntek éjjel a hatalmas vihar kicsavart egy 40 méteres fát, ami rádőlt egy autóra. Négyen meghaltak a borzalmas balesetben, köztük egy 5 hónapos gyerek. Az egyetlen túlélő nem adja fel addig, amíg a felelősöket meg nem büntetik. – írja az origo.hu

A baleset túlélőjének a 43 éves férje, a 17 éves lánya, a 19 éves menye és az 5 hónapos unokája halt meg az autóban péntek éjjel, amikor rájuk borult egy fa. Az asszony a Teol.hu-nak elmondta, hogy nem észlelt semmit a történtekből, csak hogy valami rájuk dől.

Szerinte a családjával nem tragédia történt pénteken, hanem egyszerűen megszűnt létezni.

Az asszony csak könnyebben sérült meg, ezért szombat délután a saját felelősségére elhagyta a kórházat.De nem nyugszik bele a történtekbe, szeretné megtalálni azokat az embereket, akik felelősek a balesetért.Elmondása szerint a helyiek már többször is jelezték az önkormányzatnak, hogy a fa életveszélyes, de a terület nem a város tulajdonában van.

A dombóvári polgármester felajánlotta a segítségét a család maradék két tagjának, de nem érzi úgy, hogy a város vezetősége felelős lenne a balesetért.Ő úgy látja, hogy egy kivédhetetlen tragédia volt.

Az asszony és a 20 éves fia jelenleg a sógornőjénél laknak, nem tudnak visszamenni az otthonukba, ahol minden a szeretteikre emlékezteti őket. Az asszony elképzelhetetlennek tartja, hogy újra ott tudna élni.

Borítókép: Illusztráció, FORRÁS: MUDRA LÁSZLÓ – ORIGO
Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180610-pentek-ejjel-a-nagy-ereju-szel-kicsavart-egy-negyven-meteres-fat-ami-radolt-egy-autora-negyen.html?utm_source=Fb&utm_medium=origo&utm_campaign=itthon

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?